Ministria e Shëndetësisë krahas 183 rasteve të reja bëri të ditur edhe numrin e të shëruarve.

“Sot ISHP regjistroi 1.731 të shëruar prej të cilëve 983 janë nga Shkupi, 57 nga Kumanova, Tetova 89, Prilepi 5, Gostivari 87, Shtipi 23, Manastiri 60, Velesi 62, Ohri 25, Strumica 60, Kavadari 36, Struga 21, Koçani 24, Kërçova 28, Sveti Nikole 9, Gjevgjelia 18, Negotina 29, Dibra 6, Resnja 16, Kriva Pallanka 10, 4 në Radovish dhe Berovë, 10 Dellçevë, 13 Vinicë, 2 Probishtip, Vallandova 7, Demir Hisar dhr Bogdanci 5, Makedonska Kamenica 12, Demir Kapia 9, Pehçeva 1 dhe Dojrani 2.

Vetëm 183 pacientë të rinj me COVID-19 në Maqedoni Vetëm 183 pacientë të rinj me COVID-19 në Maqedoni

Gjatë këtyre 24 orëve kanë humbur jetën 6 persona prej të cilëve një është nga Shkupi, Kumanova, Prilepi, Gostivari dhe dy nga Ohri.

Që nga fillimi i pandemisë në Maqedoni janë diagnostifikuar 90.654 pacientë, ndërsa numri i pacientëve të shëruar është 78.154 dhe numri i të vdekurve është 2.785. Momentalisht në Maqedoni ka 9.715 raste aktive./Telegrafi/