0Shares

Burime diplomatike i kanë thënë portalit “Express” se shteti serb do të ketë probleme me Shtetet e Bashkuara të Amerikës dhe me Gjermaninë, por edhe me pjesën tjetër të Bashkimit Evropian.

Ka ndodhur ngjashëm sikur në procesin e Rambujesë dhe atë të Vjenës. Serbia ka dështuar. I gjithë presioni tash do të drejtohet në Beograd, sepse nuk ka çka të bisedohet më.

Prishtina i ka fituar negociatat, ndonëse nuk është arritur ndonjë rezultat. /Telegrafi/

Të Ngjajshme
Shfaq Komentet (0)