LAJMI I FUNDIT:

Seks në rrugë (Video, +18)

Seks në rrugë (Video, +18)

Parisi është padyshim qytet i të dashuruarve... sidomos të dashuruarve marrëzisht...

Kjo tregohet edhe nga videoja e mëposhtme e dy të rinjve francez që midis rruge e shprehën “dashurinë e tyre të marrë”, madje duke mos ua ndier se të tjerët po i xhirojnë dhe po qeshen me ta. /Telegrafi/