0Shares

Dardan Sejdiu, anëtar i kryesisë së Lëvizjes Vetëvendosje, thotë se pesë vitet e fundit të Qeverisë Thaçi janë të njëjta, si në aspektin e degradimit të republikës, ashtu edhe të mirëqenies sociale.

“Më 2012 Republika e Kosovës, një republikë parlamentare u bë republikë qeveritare”, tha ai në emisionin “Interaktiv” të KTV-së. “Në aspektin e shtetit të së drejtës kemi degradim të theksuar. Këtu një skandal nuk e pret tjetrin, sepse ndodhë menjëherë tjetri i radhës”.

Sipas tij, Qeveria hap universitete jo për edukim, por për ulje të statistikave të papunësisë.

“Në statistika, rinjtë e regjistruar paraqiten si studentë, e jo si të papunë”, thotë ai.

Sejdiu Serbia e përdorë Kosovën për të projektuar progres dhe se rezultatet për të nuk janë të rëndësishme.

“Duke qëndruar Qeveria jonë në dialog, Serbia ec më shpejtë drejtë Evropës”, thotë ai. /Telegrafi/

Të Ngjajshme
Shfaq Komentet (0)