LAJMI I FUNDIT:

Rreth nesh

Telegrafi.com është portal i pavarur në gjuhën shqipe, me seli në Prishtinë, i themeluar në fund të vitit 2006. Telegrafi përmban laramani temash nga të gjitha sferat e jetës dhe dizajn atraktiv.

Sot, Telegrafi është portal lider në gjuhën shqipe, si dhe ueb-faqe dominuese në Kosovë, në Shqipëri, Maqedoni, Mal të Zi, Luginë të Preshevës. Portali Telegrafi me xhelozi e ruan pavarësinë dhe emrin e besueshëm që ka krijuar në mesin e lexuesve.

Telegrafi ka vendosur standarde për zhvillimin e portaleve dhe uebfaqeve të tjera në gjuhën shqipe, ka ndikuar në azhurnimin e faqeve ekzistuese shqiptare, ndërkaq suksesi i tij ka nxitur edhe shumë kompani e individ t’i rreken projekteve të ngjashme. Duke ditur rëndësinë e reklamimit në një treg ku gjithnjë konkurrenca është në rritje dhe profitet ne rënie, sigurisht që do të mbijetojnë ato kompani të cilat kanë vizion, strategji, komunikim dhe marketing.

Në këtë fushë Telegrafi në raport me mediat tradicionale ofron produkte revolucionare që nuk ka pasur ndonjëherë tregu kosovar. Pas 6 viteve, Telegrafi ka ndryshuar dizajnin në tërësi duke ofruar një qasje të re dhe me atraktive në marrjen e informatave.

Ky dizajn është zhvilluar në bashkëpunim me lexuesit tanë të cilët nuk kanë hezituar t’i shprehin idetë e tyre për ndryshimet eventuale në dizajn. Si pjesë e ndryshimeve vjen gjithashtu edhe aplikacioni në pajisjet mobile i cili është edhe i pari i këtij lloji i zhvilluar zyrtarisht nga Telegrafi.