Veçse është fakt i ditur se çdo zyre ka nevojë për printer apo fotokopje cilësore, që arrin ta kombinojë kualitetin e lartë me çmimin e volitshëm.

Një prej këtyre printerëve multifunksionalë që më së shumti kërkohet në Kosovë është Ricoh MPC 2003, i cili konsiderohet ideal për çdo zyre dhe shtëpi!

Kompania Duotek ka rikthyer në stok këtë printer, i cili ofron:

– Printim, kopjim, skanim (Me ngjyrë dhe bardh e zi)
– 20 kopje për minutë
– Formatet A3 dhe A4
– USB/LAN
– Garancion FALAS
– Transport dhe instalim FALAS

Vlen të ceket se kompania Duotek ka pak muaj prej se është futur në tregun e Kosovës.

Çmimet e volitshme dhe shërbimi i shpejtë kanë bërë që kjo kompani ta fitojë besimin e disa prej kompanive më të fuqishme në vend.

Përveç printerit të lartcekur, Duotek ofron një shumëllojshmëri zgjidhjesh dhe garanton SHËRBIM TË SHPEJTË për instalim, servisim dhe ndërrim.

View this post on Instagram

A post shared by DUOTEK (@duotek.ks)

Për ta porositur printerin e lartcekur apo për më shumë informacione rreth printerëve të Duotek, kontaktoni në:

Facebook: Duotek
Instagram:
duotek.ks
Nr. Tel: +383 44 444 439 ose +383 49 548 485