0Shares

“Sinners Domino Entertainment” në Gjermani ka thyer të gjitha rekordet botërore “Gines” për rrëzimin e dominove përgjatë 10 minutave.

12 ndërtues morën pjesë në shfaqjen me rreth 277 mijë e 275 domino, në një performancë të quajtur "gëzoni jetën tuaj".
Shfaqja ishte e ndarë seksione të ndry shme të ndërtuara për të treguar gëzimin e naty rës, sportin, udhëtimet, muzikën dhe gjëra të tjera.

Vetëm 27 2 mijë e 297 domino ranë gjatë rrëzimit, mjaftueshëm për të vendosur një rekord të ri botëror për dominotë e rrëzuara në një spirale. /Start/

Të Ngjajshme
Shfaq Komentet (0)