Duke marrë parasysh se në vendin tonë kërkesa për brendet e veturave të përdorura, Audi Volkswagen Skoda dhe Seat është mjaft e madhe, kompania Reforma lanson shërbimin e ri Reforma used ku synim është që klientit ti ofrohet veturë e përdorur dhe e zgjedhur me kujdes nga një staf I specializuar.

Reforma si diler zyrtar i markës Audi dhe servis i autorizuar për Volskwagen Group, në gamën e veturave që ka në dispozicion për shitje, ofron qasje në historinë e secilës veturë, gjendjen reale të kilometrave, historinë e aksidenteve dhe gjendjen teknike.

Reforma used, ofron mundësi financimi Leasing, dhe mundësi të pranimit të veturës tuaj!

Adresa: Shkabaj, Obiliq
Na kontaktoni: +383 44 136 434,reformacompany