Ky është momenti dramatik kur një burrë u shpëtua duke qëndruar në një parvaz i ngushtë jashtë apartamentit të tij, pasi ai ishte bllokuar për gjysmë ore duke u përpjekur për t’i shpëtuar një zjarri në apartament.

Siç edhe mund të shihet në pamje, përcjell Telegrafi, burri gjysmë i zhveshur qëndron në parvazin 30 centimetra në Romë ndërkohë që flakët dhe tymi dalin nga dritarja.

Besohet se zjarri nisi pasi kishte një lidhje të shkurtër në kuzhinën e tij, sipas raporteve të medias lokale.

Në pamundësi për të ikur nëpër bllokun e banesave, banori vendos se rruga e vetme për sigurinë është që të kalojë gjysmë ore në një pjesë të rrezikshme.

Pasi qëndron aty i shtrirë me durim për 30 minuta, shërbimi i zjarrfikësve arrin dhe fillon spërkatjen nga toka. /Telegrafi/