Kur flitet për gjumë të mirë dhe kualitativ, sigurisht se në mendje menjëherë na vijnë produktet skandinave të gjumit që i ofron JYSK.

Duke marrë parasysh se gjumi është prej gjërave më të rëndësishme në jetën e njeriut dhe që ndikon në zhvillimin, disponimin dhe rikuperimin e çdo njeriu, JYSK gjithmonë përkujdeset që t’i ofrojë produktet më kualitative për të siguruar gjumë të mirë.

Krahas kësaj, JYSK ka njoftuar se nga 22 deri më 24 janar do të sjell zbritje nga 20% deri në 50% në këtë kategori, në këtë ofertë janë të përfshira produktet si më poshtë:

– Dyshekë
– Shilte për dyshekë
– Jorganë
– Jastëkë
– Këllëfë
– Çarçafë

Produktet në zbritje mund t’i gjeni në të gjitha dyqanet e JYSK, por mund t’i porositni edhe online në www.jysk-ks.com dhe të kontaktoni në 0800 10 500 (pa pagesë) apo përmes rrjeteve sociale.

Për më shumë info, vizitoni faqen e JYSK në Facebook duke klikuar këtu.