Cioccolatitaliani është brend i njohur me renome botërore. Arti i përzierjes së çokollatës me akullore, ëmbëlsirë dhe kafe e ka bërë këtë vend të dëshirueshëm dhe të pa rezistueshëm për të gjithë vizitorët.

I themeluar në vitin 2009, nga familja Ferrieri, sot Cioccolatitalani ka arritur t’i ketë 36 restorante në vende të ndryshme të botës, ku njëra prej tyre ndodhet edhe në Kosovë, në qytetin e Prizrenit, në Abi Çarshia.

Revista më e njohur Forbes e ka përzgjedhur këtë brend si një ndër 100 bizneset më të mira në botë.

Cioccolatitaliani mund të definohet më së miri me termin “Chocology” (Çokologji), ku kakaoja më e mirë luan rolin e progatonistit, “Fino de Aroma” e cila është bazë e të gjitha produkteve të Cioccolatitaliani.

Emri “Fino de Aroma” vjen nga klasifikimi i Organizatës Ndërkombëtare (ICCO) dhe konsiderohet kakaoja më e mirë në botë.

Së shpejti do të bashkohemi, në pikën tonë të re të Cioccolatitaliani, në Royal Mall, në Prishtinë.

Vend i këndshëm për pasionantët e vërtetë të çokollatës dhe për ata që dëshirojnë t’i pasqyrojnë me nuanca të lezetshme momentet e tyre.


?pm=1475935&lid=42810343