Vipa Chips është kompania që ka dëshmuar se kur gërshetohen në një kualiteti i lartë me përkushtimin në punë, suksesi është i pashmangshëm.

Kjo kompani vendore ka arritur që produktin e fituar nga lënda e parë në tokat shqiptare, ta eksportojë në shumë shtete evropiane.

Cilësia e prodhimit dhe siguria e konsumatorit janë prioritet i lartë i Vipa Chips, e cila në tokat vendore mbjell farat holandeze të patates dhe tërë procesin e prodhimin e kontrollon rregullisht përmes analizave në laboratore të akredituara vendore dhe ndërkombëtare.

Pasi bëhet korrja e këtyre patateve cilësore, fillon edhe prodhimi i Vipa Chips me paketim të kualitetit të lartë e me shije të pa rezistueshme.

I gjithë procesi i prodhimit bëhet me teknologji të avancuar.

Kështu Vipa Chips sjell në tregun tonë dhe atë evropian Vipa Classic, Vipa Pizza, Vipa Sour Cream, Vipa Ketchup dhe Vipa Sweet Pepper.

Të gjitha këto lloje të Vipa Chips janë të certifikuara dhe njohura ndërkombëtarisht, prandaj edhe gjejnë vend në raftet e marketeve të Finlandës, Zvicrës, Suedisë, Belgjikës, Gjermanisë, Bullgarisë dhe Hungarisë.

Duaje Tënden – duaje Vipa Chips!