Sikurse është thënë gjithmonë, investimi më i mençur e më i duhur mbetet në blerjen e tokës. Megjithatë, për të ndërtuar diçka apo për të nisur biznesin tuaj, gjithmonë duhet të keni parasysh lokacionin.

Partneri juaj, Telegrafi Real Estate mendon edhe për këtë pjesë, që biznesi t’iu startojë dhe të vazhdojë siç duhet, mbarë dhe suksesshëm, duke ia gjetur një parcelë në një vend ideal dhe me përmasa të mjaftueshme për çfarëdo veprimtarie.

Gjithçka që duhet të dini për tokën në shitje

Toka në shitje ka plot 78 ari dhe gjendet afër lagjes Marigona apo më saktë rreth 400 metra larg kësaj lagje të njohur.

Përveç saj, toka ka një lokacion ideal shumë afër rrugës magjistrale dhe gjendet vetëm 10 minuta larg qendrës së Prishtinës apo vetëm 10km nga ‘rrethi i flamurit’ deri tek parcela.

Prona gjendet në zonën kadastrale të Fushë Kosovës, duke e bërë edhe më të lehtë kompletimin e dokumentacionit dhe procedurat e ndryshimit të pronësisë.

Infrastruktura përcjellëse është e gjitha e gatshme me asfaltim të rrugës, ujë dhe rrymë, ndërsa parcela mund të shfrytëzohet për ndërtim objekti, zyra apo depo.

Detajet e tokës në shitje

78 ari

Infrastrukturë të kompletuar

Dokumentacion të rregullt  

Video e tokës në shitje 

Kontakti

+383 45 511 503