Blerja e tokës është një nga blerjet më të rëndësishme dhe më me vlerë që mund të bëni. Prej blerjes së tokës keni shumë përfitime, mund të ndërtoni diçka, t’a shfrytëzoni për bujqësi e madje t’a lëshoni me qira në qoftë se e keni në pronësinë tuaj.

Vlera e tokave është gjithmonë në rritje, sidomos kur kanë pozitë të mirë për zhvillim biznesi nga i cili biznesi keni leverdi.

Një tokë me super lokacion tani është vënë në shitje.

Toka ka pesë hektar sipërfaqe dhe gjendet afër aeroportit “Adem Jashari”, më konkretisht në Kërqevë të qytetit të Lipjanit.

Kjo tokë është me dokumentacion të rregullt dhe përparësia e saj më e madhe është që posedon leje ndërtimi dhe është e përshtatshme për ndërtimin e hoteleve, fabrikave etj.

Çmimi për ari 1,100 euro.

TOKA NË SHITJE

Sipërfaqja 5 Hektar

Lipjan – Kërqevë

Çmimi për ari 1,100 euro

Video e tokës në shitje

Për më shumë informacione kontaktoni në:

E-mail: realestate@telegrafi.com

Nr.tel: 048 90 90 90