0Shares

Njësiti i Auto Krimeve i cili bashkëvepron në kuadër të Drejtorisë për Hetimin e Krimit të Organizuar, në bashkëpunim me Auto Krimet rajonale dhe Doganën e Kosovës, ka ndërmarr një operacion policor për kontrollimin e auto salloneve në rajonin e Ferizajt.

Operacioni policor është realizuar në auto sallonet që merren me shitjen e veturave të përdorura dhe ka rezultuar me sekuestrimin e shtatë (7) veturave, thotë kumtesa e Policisë së Kosovës.

Prej tyre gjashtë (6) nga veturat e sekuestruara dyshohet për ikje nga pagesa doganore dhe njëra (1) prej tyre dyshohet si e falsifikuar, për të cilën është hapur rasti policor për hetime të mëtutjeshme, transmeton Koha.net.

Gjatë këtij operacioni policor janë kontrolluar rreth katërqind e njëzet (420) vetura të llojeve të ndryshme për të cilat po vazhdon procedura e verifikimit, deri tani nuk raportohet për persona të arrestuar.

Në këtë operacion policor kanë asistuar edhe njësite tjera policore. /Telegrafi/

Të Ngjajshme
Shfaq Komentet (0)