Policia e Kosovës edhe këtë mbrëmje së bashku me inspektorët e Agjencisë së Ushqimit dhe Veterinës (AUV) kanë vazhduar patrullimet për zbatim të masave anti-COVID-19.

Me këtë rast Policia ka apeluar tek të gjithë qytetarët që të respektojnë masat në mënyrë që t’u shmangen ndëshkimeve.

“Zyrtarët policorë të Policisë së Kosovës, po kryejnë detyrat dhe obligimet ligjore duke u kujdesur për ruajtjen e rendit dhe qetësisë publike si dhe ruajtjen e shëndetit publik në këtë kohë pandemie”, thuhet në njoftimin e Policisë, transmeton Telegrafi.

“Qytetarë të nderuar, duke respektuar dispozitat ligjore, duke iu përmbajtur udhëzimeve të institucioneve shëndetësore, ndikojmë në sigurinë e përgjithshme dhe shëndetin publik.

Policia në bashkëpunim me inspektorët e AUV, do të vazhdojnë të zbatojnë Ligjin anti-COVID, andaj përmbajuni vendimeve për t’i shmangur ndëshkimet!”, thuhet në njoftim. /Telegrafi/