Kompania OCM International morri nën zhvillim dhe menaxhim një qendër të mrekullueshme tregtare të re në Prishtinë dhe, e vendosur në autostradën Prishtinë-Ferizaj, në Çagllavicë, lindi “Avenue – Your Lifestyle”, një përvojë e re shopingut.

Qendra e parë luksoze në Kosovë e karakterizuar nga formula “shop in shop”, është një prurje inovative dhe strategjike për komunitetin e Prishtinës dhe tërë Kosovës.

Me një hapësirë komerciale rreth 10,000 m², në pesë kate të dedikuara për blerje luksoze me formulën “shop in shop” dhe me praninë e shumë brendeve italiane e ndërkombëtare me çmimet më të mira, “Avenue – Your Lifestyle”, do të jetë një destinacion i ri për blerje dhe kalim të kohës së lirë.

Avenue është një qendër e veçantë dhe e kompletuar në çdo aspekt, duke filluar nga një SPAR supermarket, parking të mjaftueshëm makinash, shërbime të ndryshme, hapësirë dhe aktivitete për kohën e lirë, e deri tek një “food court” unik në katin më të lartë ku mund të shijoni ushqimet dhe pijet e shkëlqyeshme nga baret dhe restoranet ndërkombëtare e lokale.

Me ardhjen e Avenue, ne kalojmë nga përvoja e blerjeve në “përvojën e qendrës” dhe klienti nuk e kufizon veten në blerje, por ka një qasje të ndryshme për strukturën: ai e jeton atë, ai e ndjen atë dhe ajo është pjesë e stilit të tij të jetesës.

Nga tani, “The Avenue” hap dyert e saj për bizneset që duan të zgjerojnë rrjetin e tyre dhe të bashkohen me qendrën tregtare.

Për më shumë info, kontaktoni në:

E-mail: leasing@ocm-int.com
Nr. tel: +383 45 777 072