Nëse po kërkoni shtëpi me hapësirë të madhe për familje, që ofron kushte të mira për banim dhe është e përshtatshme me stilin tuaj, atëherë Telegrafi Real Estate është adresa e duhur.

Një shtëpi e cila ka plan dhe ndërtim të veçantë, ka renditje të mirë dhe ka pozicionim të mirë, të tillë mund ta gjeni në lagjen Bregu i Diellit.

Gjithçka që duhet të dini rreth shtëpisë në shitje

Kjo shtëpi e vendosur në lagjen Bregu i Diellit më saktësisht te stacioni i fundit i autobusëve, mbrapa objektit Princesha ose thënë më qartë përballë banesave të bardha është jo vetëm e bukur për ta parë por edhe me madhësi dhe kushte perfekte për banim

Ka gjithsej sipërfaqe prej 540m2, ndërsa sipërfaqe të truallit 5 ari, që përfshinë 2.5 ari vetëm oborr. Shtëpia ka kamin, ngrohje qëndrore me rrymë dhe me naftë, rezervuar uji, panelë solarë dhe oborr të rregulluar mirë.

Shtëpia posedon:

– 540m2
– Kati përdhese
– Kate të tjera
– 1 Dhoma ndeje me dy ambiente
– 1 Garazhë
– 1 Banjo
– 1 Kuzhinë verore
– 1 Dhomë për ngrohje qëndrore dhe pajisje shtëpiake
– 1 Dhomë pune
– 1 Dhomë ndenje, me dy ambiente
– 1 Dhomë gjumi
– 1 Kuzhinë me tryezari
– 1 Ballkon
– 1 Banjo
– 2 Dhoma gjumi
– 1 Master Bedroom
– 2 Banjo
– 1 Ballkon
– 1 Terasë

VIDEO E SHTËPISË

Për më shumë informacione, kontaktoni në:

E-mail: petritkastrati@topia-ks.com

038 224 222, +383 46 224 222

info@topia-ks.com

www.topia-ks.com