PEUGEOT 408 i ri, po vjen duke i tejkaluar të gjitha pritshmëritë – Është i pari i llojit të tij, si në historinë e vetë brendit gjithashtu edhe në atë të auto industrisë në tërësi.

I veçantë nga çdo kënd. Çdo element teknologjik është i gjeneratës së fundit.

Me dizajnin e tij të shkëlqyeshëm të kombinuar me një lartësi ideale të vozitjes kjo veturë ofron aerodinamikë elitare. Enterieri i kësaj veture vjen me një cilësi të jashtëzakonshme e sidomos kur kihet parasysh që vjen me versionin e fundit të PEUGEOT i-Cockpit®.

Me një gjatësi prej 4,69 m, me gjatësi boshtore prej 2,79 m, PEUGEOT 408 i ri në ulëset e dyta është jashtëzakonisht i gjerë, me 188 mm hapësirë për vendosjen e këmbëve, gjë që e bën këtë model më të gjerin për pasagjerët e pasmë. Bagazhi është gjithashtu me përmasa mjaft solide, me një vëllim prej 536 litrash, i cili mund të rritet në 1.611 litra pasi të palosen ulëset e pasme. PEUGEOT 408 i ri është 1.48 m i lartë.

Sa i përket llojit të motorëve, PEUGEOT 408 i ri, vjen me dy versione hibride të rikarikueshme me 180 dhe 225 kuaj fuqi dhe një version me benzinë 130 kuaj fuqi. Të tre këta motorë vijnë me ndërruesin automatik EAT8 me 8 shpejtësi. Motori i gjithi elektrik do të vijë disa muaj më vonë.

Për më shumë informata ju lutem vizitoni Mercom Company, përfaqësues zyrtar automatik EAT8 me 8 shpejtësi. Motori i gjithi elektrik do të vijë disa muaj më vonë.

PEUGEOT 408 i ri do të dalë në treg në fillim të vitit 2023. për shitjen dhe servisimin e veturave Peugeot për territorin e Kosovës.

Na kontaktoni në: 045 501 901 dhe 045 501 913 apo në e-mailsales@mercomcompany.com