0Shares

Zëvendpskryeministri i Kosovës, Slobodan Petrovic, pas kthimit nga Brukseli, ku ishte pjesë e delegacionit të Kosovës, ka theksuar kooperativitetin të cilin, sipas tij, e kanë treguar Prishtina dhe Beogradi në bisedimet teknike.

Siç raporton B92, Petrovic ka deklaruar se ekipet e Prishtinës dhe të Beogradit kanë treguar kooperativitet në zgjedhjen e problemeve për zbatimin e Marrëveshjes së Brukselit, si dhe në vendosmërinë për të implementuar marrëveshjen

”Është arritur pajtimi për temat që janë para nesh, siç janë data dhe organizimi i zgjedhjeve, zgjedhje e komandantit të policisë, ligji për amnistinë dhe funksionimi i institucioneve në veri të Kosovës”, ka thënë ai, transmeton Koha.

Petrovic, sipas mediave serbe, ka thënë nëpërmjet një komunikate se “shpreh kënaqësinë time që edhe përkundër ndjeshmërisë të temave, bisedimet ishin konstruktive dhe kishin qëllim që sa më me sukses të implementohet marrëveshja e arritur në Bruksel”. /Telegrafi/

Të Ngjajshme
Shfaq Komentet (0)