Ne në Ciao Berto, besojmë se ambienti i duhur dhe materialet cilësore, janë çelësi i një jetese të shëndetshme dhe të rehatshme dhe për të gjithë ata që dëshirojnë të flenë mirë, rehat dhe të zgjohen me super energji, ne sjellim dyshekët MAGNIFLEX tani me mundësi pagese deri në 12 KËSTE përmes STARCARD pa interes dhe ekstra  10% ZBRITJE në çdo dyshek!

Magniflex flet shpesh për rëndësinë e dyshekut në cilësinë e gjumit. Një dyshek i mirë do të thotë gjumë i mirë. Magniflex e mbështet këtë deklaratë me vepra. Të gjitha krijimet janë të nivelit më të lartë të cilësisë, sipas standardeve e autoriteteve më të rrepta në botë. Një mënyrë e thjeshtë për t’u siguruar se Magniflex nuk përdor tekstile apo aksesorë të dëmshëm për njeriun dhe  mjedisin është certifikimi OEKO-TEX® i cili jepet nga 17 institute të pavarura. Kjo cilësi duket me sy të lirë. Dyshekët Magniflex garantojnë investimin tuaj dhe premtojnë jo vetëm gjumë cilësor, por edhe një jetë më të mirë.

Gjumi i mirë nuk është luks, është një e drejtë. Investoni në çlodhjen tuaj, investoni për veten sepse gjumi i mire është kënaqësia më e madhe e jetës dhe sekreti ç’lodhjes është në zemrën e dyshkëve Magniflex.