Vetëm pak ditë më parë, shtëpia e mobilieve Mobin kishte sjell një zbritje të madhe pranverore deri në 70%.

Por për shkak të interesimit të madh të konsumatorëve për kuzhinat dhe mobiliet e preferuara, Mobin ka njoftuar se këtë zbritje prej 70% do ta vazhdojë deri më datën 30 qershor!

Këtë zbritje mund ta shfrytëzoni duke i vizituar dyqanet e hapura të Mobin në Fushë Kosovë, Pejë, Prizren, Ferizaj, Vushtrri dhe Gjilan.

Veç kësaj, ju mund t’i shihni zbritjet dhe produktet edhe online, duke klikuar KËTU.