Ëndrrat e të gjithëve është që të krijojmë familje dhe të jetojmë një jetë të lumtur duke shijuar qetësinë dhe ëmbëlsinë që të dhuron familja.

Dhe që të lind një jetë e re, duhet që të bleni një banesë të re e cila gjendet në një pozitë sa më të përtatshme sa i përket lokacionit, standardeve të ndërtimit dhe kushteve që karakterizon lagja në të cilën jetoni.

E jeta e re për ju mund të lind tek Linda Premium Residence, madhështia arkitekturore e vendit tonë, e cila ofron banesa të standardeve botërore në një lagje që i ka të gjitha dhe sjell Evropën në dyert e shtëpisë tuaja.

Disa prej karakteristikave të kompleksit banesor Linda Premium Residence:

-Institucionin Parashkollor “Linda” e cila funksionon në hapësirat e komplekseve.
-Furnizim të rregullt me energji elektrike 24h për hapsira të përbashkta, ujë të pijshëm 24h, dhe sigurim në hyrje të objekteve.
-Programi i lojalitetit në qendrat e Al Trade Market.
-Restaurant dhe Market.
-Sistemi Smart Home.
-Hapësira të gjelbëruara.

Mbrëmja është spektakolare te Linda, pasi do të shijoni qiellin e madh të kryeqytetit nga një prej pozicioneve më unikale.

Ndërkaq, investimi në një banesë të tillë pos që garanton komoditet të jashtëzakonshëm, po ashtu edhe ofron një mundësi ideale që të investoni mençur dhe pikërisht të rritni vlerën e invstimit tuaj me kalimin e kohës.

Mënyrat si mund të përfitoni nga banesa te Linda Premium Residence:

-Të ardhurat tuaja pasive.
-Për shkak vlerave që ofron kompleksi në kohë afatgjate çmimet në patundshmëri rriten.
-Karakteristikat që i posedon Linda rrisin vlerën e banesave dhe penthouse në shitje.
-Përkujdesje të ambientit, dhe siguri në shëndet me kushtet e duhura për jetesë të shëndoshë.

Të bleni banesë të tillë nuk duhet të shqetësoheni pasi mund të merrni edhe me financim afatgjatë mundësuar nga banka NLB dhe Al Trade Center.

Për të kontaktuar Al Trade Center, ndërtuesin e Linda Premium Residence, kontaktoni në:

0800 77 770(pa pagesë), +383(0)44 976 777, +383(0)49 777 127, +383(0)49 318 676.
info@altradecenter.com
altradecenter.com

Artikull i Sponsoruar