Pishinë të mbyllur me sauna, palestër apo restaurant, supermarket dhe kopsht për fëmijë: Ky kompleks është duke u transformuar shumë shpejtë në lagjën Prishtina e Re.

Ndryshime e ndryshime po vijnë në këtë lagje. Cilësia e ajrit, pastërti në ambient, e shtigje për shetitje. Për shkaqe të qëndrueshmërisë Al Trade Center, ka planifikuar që i gjithë ky kompleks do të jetë i mbuluar me gjelbërim, e kjo e veçantë është vërtet një luks.

Banesat në Linda Premium Residencë janë të ndërtuara me arkitekturë moderne dhe me standardet më të larta.

Karakteristikat e objektit janë:
Izolimi jashtëm me lesh qelqi dhe fasadë ventiluese
Ndarja në mes të banesave me dy mure dhe izolim akustik
Dritare nga PVC me 3 xhama termoizolues katër-stinor
Dyer të blinduara dhe dyer të brendshme të kualitetit të lart

Rehatia është një pikë e padikuskutueshme, aty ku jo vetëm kushtet janë ideale, por edhe karakteristikat e ndërtimit.

E veçantë është se terracat nuk janë të bezdisshme aspak, keni ashensorë të cilësisë së lartë, përkujdesje me kopshtar për hapësirat e përbashkëta e mbi të tjerash edhe Sauna, Spa dhe Pishinë të mbyllur, pra te Linda Premium Residence banesat janë të planifikuara ashtu që të shijoni secilin moment pranë gjelbërimit në qetësi.

Keni një zgjedhje të jashtëzakonshme për të blerë një banesë që e keni ëndërruar gjithmonë dhe ta rregulloni ashtu siç keni dashur.

Karakteristikat që iu ofron Linda janë:
-Në çdo banesë ka të inkorporuar dy sisteme të ngrohjës qëndrore: atë lokale me energji elektrike dhe atë të ngrohjës nga Termokosi.
-Sistemi smart home që ka për qëllim ta lehtësojë jetesën në përditshmëri.
-Mirëmbajtje me shtëpiak të dedikuar.
-Parking të jashtëm dhe nëntokësor rehati për banorë.

Për t’u bërë me banesën në Linda Premium Residence, kontaktoni në:
0800 77 770(pa pagesë), +383(0)44 976 777, +383(0)49 777 127, +383(0)49 318 676.
info@altradecenter.com
altradecenter.com

Artikull i Sponsoruar