Platforma tregtare më e madhe në vend GjirafaMall vazhdon kampanjën me kompaninë ndërkombëtare Visa, ku për çdo blerje që ju bëni,  përfitoni 10% të vlerës së porosisë si Gift Card për blerjen e radhës!

Ju mund të përfitoni duke blerë cilindo nga 200,000 produktet që ka kjo platformë, nga 12 kategoritë e produkteve:  Kozmetikë, Veshje, Aksesorë, Sport, Teknologji, Ushqim dhe produkte të kategorive të tjera që mund t’i gjeni në GjirafaMall.com.

Për të përfituar nga kjo kampanjë, ju duhet të bëni blerje me kartelë Visa (debit apo kredit kartelë) nga cilado bankë në Kosovë dhe 10% e vlerës së porosisë do të aplikohet automatikisht në blerjen tuaj të ardhshme në GjirafaMall.

Kjo ofertë vlen edhe për mbi 20,000 produktet që veçse janë në zbritje brenda platformës.

Bleni tani produktet tuaja të preferuara dhe shfrytëzoni këtë ofertë të jashtëzakonshme.

Kampanja GjirafaMall me Visa zgjat deri me datën 26 shkurt 2023.

Vizitoni ueb faqen GjirafaMall.com tani!