Jemi tashmë të njohur me kërkesën e vazhdueshme të fëmijëve për të ngrënë një copë buke me pashtetë, natyrisht, pashteta njihet në mesin tonë si “produkt jo i shëndetshëm”, por jo të gjitha pashtetat janë të tilla.

Në tregun tonë ekzistojnë pashteta të shëndetshme.

Cilët janë komponentët e një pashtete të shëndetshme?

Pa ruajtës (numra E)

“E numrat” janë kode për substanca që përdoren si aditivë në produkte ushqimore.

Sa më pak “E numra” që ka një produkt ushqimor, aq më i shëndetshëm dhe i freskët është.

Pa shije artificiale

Pashtetat kanë shije artificiale, shumica prej tyre – por jo të gjitha! Pashtetat të cilat nuk kanë shije artificiale janë përveç super të shëndetshme, edhe tejet të shijshme.

Pjesa më e mirë e mishit të pulës dhe pa Gluten

Rritja e fëmijëve tuaj përcaktohet nga mënyra se si ata ushqehen dhe prindërit kanë ndikim vendimtar për këtë. Andaj kujdesuni që fëmijët të krijojnë shprehinë e të ushqyerit të shëndetshëm, pse jo me shije!

Pse POLI Pate Kids?

E vetmja pashtetë e shëndetshme e dedikuar për fëmijët në tregun e Kosovës është POLI Pate Kids.

POLI është brend i prodhuesit slloven të mishit të pulës Perutnina Ptuj, çka do të thotë se pjesët më të mira të mishit të pulës janë me origjinë 100% sllovene dhe në pajtueshmëri me të gjitha standardet e Bashkimit Evropian (BE).

Nuk thonë kot… fëmijët e dijnë çka është mirë.
Lyjeni një copë bukë me pashtetën POLI Pate Kids dhe nëse pas kafshimit të parë fytyra e tyre nuk do të ketë një buzëqeshje – do të thotë se ata janë ende të mahnitur nga shija e jashtëzakonshme.

POLI Pate Kids e gjeni në rrjetet e marketeve të njohura në vendin tonë dhe për porosi në marketin online me transport deri në shtëpi – Begmart.com.

Është në dorën tuaj – pikërisht prindërit janë ata që i perfeksionojnë zgjedhjet e fëmijëve të tyre, veçanërisht kur bëhet fjalë për një aspekt shumë esencial jetësor të fëmijëve – shëndetin e tyre!