Pas lirimit të masave me datën 19 prill, gastronomia dhe bizneset tjera të prekura nga masat paraprake do të hapen duke iu përmbajtur rregullave dhe rekomandimeve të reja.

Marrë parasysh këtë, edhe Online Taxi do të vazhdojë të jetë në dispozicion 24/7 për të gjithë klientët e vet me flotën e madhe të veturave.

Mjafton të telefoni në numrat e Online Taxi (200 300 në të gjithë operatorët) dhe brenda pak minutave vetura do të shfaqet në vendndodhjen tuaj.

Keni parasysh se para pak kohe, Online SH.P.K ka marrë në pronësi edhe Taxi Victory dhe kjo nënkupton se cilëndo linjë që e telefoni, veturat e Online Taxi do të jenë ato në shërbimin tuaj.