Ambienti ku jetojmë dhe kalojmë një pjesë të rëndësishme të ditës duhet të jetë i rrethuar me ambient të rehatshëm dhe mbi të gjitha me dizajnë tërheqëse të mobiljeve, kuzhinës, dollapeve etj, për ty, shkurt e shqip mobilje për qejfi!

Andaj mos ja prish qejfin vetës se të gjitha këto i ke në Palma Mobilje.

Mobileria Palma me më shumë se 22 vjet risi dhe eksperiencë është lider në sektorin e mobiljeve cilësore.

Me dizajnerë dhe arkitektë ju mundëson të krijoni një ambient të përsosur.

Produktet cilësore Palma mund t’i shihni nga afër në këto pika të showroom-eve (Gjilan, Ferizaj, Prizren, Zvicërr), përvec produkteve cilësore në cdo ambient të Palma nuk mungon as shërbimi dhe mikëpritja e ngrohtë.


Bëje shtëpinë për qejf tëndin me këto produkte nga Palma: kuzhina, mobilje, dollapë, tavolina pune etj, të gjitha produktet janë nga brende të njohura botërore.

Për më shumë informata vizitoni webfaqen: palma-mobilje.com/rreth-nesh
Na kontaktoni: 044 240 082
Na vizitoni: Rr. Bujanofcit 60 000 Gjilan