Njohja e gjuhëve të huaja gjithmonë ka pasur përparësi dhe ka ofruar mundësi më të lehtë për punësim. Këtë gjë më së miri e ka dëshmuar kompania KiKxxl & evroTarget LLC e cila ka kohë që po ju gjendet afër njohësve të gjuhëve të huaja.  Kjo kompani tashmë ofron mundësi të shkëlqyera punësimi për të gjithë njohësit e gjuhëve të huaja, me theks të veçantë për njohësit e gjuhës frënge.

Ke studiuar apo e njeh gjuhën Frënge mirë në të folur dhe të shkruar, ke aftësi të mira komunikuese dhe sjellje pozitive, dhe mbi të gjitha jeni të motivuar të punoni në një ambient pozitiv me një ekip bashkëpunues? Atëherë puna juaj perfekte po ju pret në KiKxxl & evroTarget LLC. Mjafton t’i ndiqni konkurset e punës dhe të dërgoni formën e aplikimit në këtë kompani.

Puna e sigurt, kontrata afatgjatë si dhe pagesa e lartë së bashku me bonuset janë disa nga faktorët që po i tërheqin njohësit e gjuhëve të huaja të bëhen pjesë e stafit.

Për dallim nga kompanitë tjera, KiKxxl & evroTarget LLC gjithashtu ofrojnë trajnime të ndryshme brenda dhe jashtë kompanisë duke e mundësuar ngritjen e cilësisë se punës si dhe ngritje në karrierë të punëtorëve të cilët kanë përfomancat më të mira.

Sigurimi shëndetësor dhe shujta ditore janë po ashtu një përparësi që gëzojnë punonjësit e kësaj kompanie.

Nëse vërtetë e konsideroni vetën si njohës të mirë të gjuhës frënge dhe jeni të gatshëm të bëheni pjesë e një ekipi bashkëpunues, e të punoni në një ambient të standardeve të larta, atëherë mos hezitoni dhe aplikoni për punën e ëndrrave tuaja.

View this post on Instagram

Pse KiKxxl & evroTarget? KiKxxl & evroTarget mundohet çdo ditë të krijoj një ambient të përshtatshëm për bashkëpunëtorët e vet në mënyrë që ata të ndihen si në shtëpi. Njëkohësisht, atmosfera e mirë që mbretëron në punë të jep ndjesinë sikur ke hyrë në një ambient të gëzuar familjar. KiKxxl & evroTarget LLC operon me projekte te njohura ndërkombëtarisht, prandaj edhe bashkëpunëtorët tanë janë persona të cilët njohin gjuhë të ndryshme. Pavarësisht kësaj, ata flasin një gjuhë të përbashkët, që është gjuha e bashkëpunimit dhe solidaritetit kolegial. #kikxxlandevrotarget #collegues #kolegetmatmirenqytet

A post shared by KiKxxl & evroTarget LLC (@kikxxlandevrotarget) on Jul 29, 2020 at 5:04am PDT

Për më shumë informacione, kontaktoni kompaninë përmes:

Nr. tel: +383 49 972 025
E-mail: hr@kikxxl-evrotarget.com
Facebook: KiKTarget
Instagram: kikxxlandevroget

Ose mund të futeni direkt në faqen e konkurseve: http://cubetarget.com/kikxxlevrotarget/Job/List