​Pacolli rizgjidhet në krye të AKR-së

Behgjet Pacolli është rizgjedhur kryetar i Aleancës Kosova e Re.

Pacolli ka pohuar se AKR do të hap një kapitull të ri ku do të prezantohet si alternativë liberale në vend në fokus të zhvillimit ekonomik, ekonomisë së lirë të tregut dhe pro-biznesit, politikë që mundëson krijimin e vendeve të reja të të punës.

Gjithashtu, kreu i AKR-së ka deklaruar se Kosova është në një moment kritik ku më shumë se kurrë ka nevojë për unitet dhe konsensus për temat kryesore, bota po ndryshon dhe ne duhet të gjejmë vullnetin për të kapërcyer sfidat e mëdha së bashku.

“Sot, Aleanca Kosova e Re rikonfirmoi mbështetjen e saj për udhëheqjen e mëtejshme të partisë nga unë dhe hapjen e një kapitulli të ri ku AKR-ja do të prezantohet si alternativë liberale në vend në fokus të zhvillimit ekonomik, ekonomisë së lirë të tregut dhe pro-biznesit, politikë që mundëson krijimin e vëndevë të reja të të punës. Kosova është në një moment kritik ku më shumë se kurrë ka nevojë për unitet dhe konsensus për temat kryesore, bota po ndryshon dhe ne duhet të gjejmë vullnetin për të kapërcyer sfidat e mëdha së bashku”, ka shkruar Pacolli në Facebook.

Tutje, kreu i AKR-së, thotë se “AKR do të kthehet me një vizion, program dhe ekip të ri që do të ofrojë alternative politike dhe ekonomike në vend”. /Telegrafi/

Kriza në Ukrainë

Pacolli rizgjidhet në krye të AKR-së

Aleanca Kosova e Re ka mbajtur Kuvendin III zgjedhor në Prishtinë dhe ka rikonfirmuar edhe njëherë rizgjedhjen e lidershipit të kësaj partie në krye me Behgjet Pacollin.

AKR ja si partia më e re në vend, në zgjedhjet e kaluara ia doli që të jetë partia e tretë me vota të fituara në vend.

Kuvendi ka zgjedhur edhe 51 anëtarë të Këshillit Drejtues nga gjithsej 129 sa ka, por 37 shkojnë me auomatizëm, si kryetarë të degëve. /rtk/

Kriza në Ukrainë