LAJMI I FUNDIT:

SUPER ZBRITJE në tokën me 67.8 ARI me qera në Trudë të Prishtinës – mund të ndahet në tri parcela ID-187

Një tokë me 67.8 ARI  në Fshatin Trudë të Prishtinës, ofrohen me qera 67.8 ARI toke e gatshme për të ndarë në tre parcela të veçanta, në përputhje me nevojat tuaja të specifikuara. 

Çmimi i këtyre parcelave tashmë po vijnë me SUPER ZBRITJE dhe secila prej tyre ndryshon sipas madhësisë që ka. Parcela e parë, me 20 ARI e vendosur pranë rrugës nga 1,500 për muaj tash po ofrohet me çmimin 1,400 euro për muaj. 

Parcela e dytë, me sipërfaqe 20 ARI, nga çmimi 1,300 euro për muaj tashmë po ofrohet me çmimin 1,100 euro për muaj. Kurse, parcela e tretë me 18 ARI, nga çmimi 1,100 euro në muaj po ofrohet me super zbritje me vetëm 800 euro në muaj. 

Këto parcela janë ideale për bizneset që kanë nevojë për hapësira të mëdha, përfshirë depoja, fabrikat e prodhimit, ose dyqanet e mobiljeve. Lokacioni i tyre është i shkëlqyeshëm, pasi ndodhen në kilometrin e 7-të të magjistrales Prishtinë-Podujevë dhe rrugës së kombit. 

Me përfundimin e autostradës Nish-Prishtinë, kjo dalje pritet të jetë e dyta në Kosovë në këtë drejtim dhe e para në Prishtinë. Kjo e bën atë edhe më tërheqëse për bizneset që dëshirojnë të vendosen në këtë zonë. 

Ky lokacion ofron maksimumin e fleksibilitetit për aksesin e makinave, duke e bërë atë një zgjedhje të shkëlqyer për bizneset me shumë import dhe eksport. 

TOKË ME QIRA 

Lokacioni: Fshati Trudë, Prishtinë 

Sipërfaqja totale: 67.8 ARI, e ndarë në tre parcela 

Parcela e parë: 20 ARI – Çmimi 1,400 euro 

Parcela e dytë: 20 ARI – Çmimi 1,100 euro 

Parcela e tretë: 18 ARI – Çmimi 800 euro 

Shpallja: ID – 187 

VIDEO E TOKËS ME QIRA

E-mail: realestate@telegrafi.com

Nr.tel:  048 90 90 90

Më shumë