Vera ka ardhur e bashkë me të edhe temperaturat e larta që menjëherë ju asocojnë me bregdetin e netët e gjata në mbrëmje muzikore.

Në qoftë se ende nuk e keni gjetur vendin e duhur për të kaluar pushimet verore, kohë fantastike dhe pushime që nuk do t’i harroni kurrë do t’i gjeni vetëm në Tanushaj Beach Resort.

Në një kohë kur të gjitha çmimet janë rritur dhe jeni në kërkim të cilësisë dhe zbritjes, Tanushaj Beach Resort vjen me një ofertë të jashtëzakonshme për festën e Bajramit.

OFERTA PËR BAJRAM: 8,9,10 KORRIK – 4 ditë dhe 3 netë veç 150 euro për person

Në çmim përfshihen:

– Mëngjesi
– Darka
– Muzikë live
– Parkingu
– Wi-Fi
– Shezllon në plazh

VËMENDJE:

– Për fëmijët 0 deri 5 vjeç, është falas
– Për fëmijët 5 deri në 12 vjeç, gjysmë çmimi
– Për fëmijë mbi 12 vjeç çmim i plotë

Me lokacion në Shëngjin, Tanushja Beach Resort është një destinacion i mahnitshëm, për të krijuar momente të paharrueshme për të gjithë vizitorët, udhëtarëve dhe familjet.

Mblidhuni me më të dashurit tuaj në këtë ambiet modern dhe unik me shërbim të plotë, restorante të mrekullueshme me kuzhinë tradicionale dhe mesdhetare, duke ofruar gjithçka që ju nevojitet për të bërë kujtime të përjetëshme.

MË SHUMË RRETH TANUSHAJ BEACH RESORT

Resorti i Plazhit Tanushaj, një destinacion i mahnitshëm, për të krijuar momente të paharrueshme për të gjithë vizitorët, udhëtarëve dhe familjet. Ky resort bëhet një nga vendet më të dashura në Shëngjin, një vend ku familjet mblidhen së bashku për të festuar raste të veçanta, ku udhëtarët qëndrojnë për tu mahnitur nga plazhi ynë, kultura jonë dhe mikpritja, ku sipërmarrësit flasin për biznes modern elegant, por edhe unik dhe i njohur, shërbim i plotë, restorante të mrekullueshme me kuzhinën tradicionale dhe mesdhetare ka gjithçka që ju nevojitet për të bërë kujtime të përjetshme.

Për informata shtesë kontaktoni në:

Nr.tel: +355 69 707 7775

Facebook: Tanushaj Beach Resort

Instagram: Tanushaj Beach Resort

Do të mbeteni të mahnitur nga plazhi, shërbimet dhe mikpritja.