Festat e fundvitit ose thënë ndryshe periudha më e mirë e vitit që secili dëshirojmë ta kalojmë duke festuar me personat tonë më të dashur.

Ju njoftojmë për atmosferën festive dhe gëzimi që do të jetë për festa të fundvitit në Swiss Diamond Hotel:

Atmosferë feste dhe gëzimi në ditën e Krishtlindjes.

Darkë e veçantë e përgatitur me delikatesë nga shefi ynë, një menu 6 pjatëshe me plot shije j’u pret që të festoni me miqtë dhe të dashurit e zemrës.

Po ashtu së bashku për ndërrimin e motmoteve më 31.12.2021, ju ftojmë të kaloni çaste të paharruara në atmosferën festive me Neki Emra dhe Linda Hakaj.

Mos të harrojmë me cek dhe ofertën e Darkës Gala më datën 01.01.2022.

Ejani dhe festoni në Swiss Diamond Hotel dhe shfrytëzoni ofertat e fundvitit.

Ju mirëpresim!

Për rezervime kontaktoni në:

+383 49 814 500