Nga mobiliet e vjetra, të harruara, përmes fasadave të shtëpive dhe ndërtesave, deri te sheshet e qytetit.

Kjo galeri ka nevojë për syze dielli pasi ka gjëra të pastra shkëlqyeshëm në të!

Duhet të pranoni se ka një ndjenjë jashtëzakonisht të kënaqshme kur shikoni fotot “para dhe pas” të këtij djali! /Telegrafi/