0Shares

Dickinson Opong ka një talent të pazakontë me të cilin ka thyer një rekord botëror. Ai mund të pijë 4.5 litra ujë për disa sekonda, edhe pse stomaku i njeriut ka kapacitet prej vetëm rreth një litre.

Sikur kjo sasi e ujit do të absorbohej në qarkullimin e gjakut të tij, ai patjetër do të vdiste.

Përveç që stomaku i tij zgjerohet pesë herë më shumë se zakonisht, Opong, si një fenomen mjekësor, mundet tërë atë sasi uji, si një fontanë, ta pështyjë prapa.

Deri sot ai i ka bindur mjekët dhe skeptikët e shumtë, ndërsa ka thyer rekordin Guinness për kullimin më të madh të ujit nga goja. /Telegrafi/

Të Ngjajshme
Shfaq Komentet (0)