Shqiptarja e famshme, Rita Ora, ka mbajtur një koncert nga shtëpia për të ndihmuar në grumbullimin e fondeve nga UNICEF-i për të ndihmuar në mbrojtjen e fëmijëve nga ndikimi i coronavirusit.

Si një ambasadore e UNICEF-it, 29-vjeçarja e ka shfrytëzuar IGTV-në e saj për të nxitur donacionet për këtë çështje të rëndësishme.

Në fotografitë paralajmëruese, Rita e ka përfshirë edhe udhëtimin e saj në Kosovë, teksa ngjarja është titulluar “Rita Ora: Nga shtëpia për gjeneratën COVID”.

View this post on Instagram

I’m so honoured to announce ‘Rita Ora: At Home for Generation Covid’ coming this Thursday at 6pm UK time on my IGTV in support of @Unicef_uk’s largest appeal in history!!! A whole generation of children are in danger and I hope this performance will raise vital funds to help protect children from the impact of #Coronavirus. As a Unicef UK Ambassador, I have seen the incredible work Unicef delivers first hand, so I encourage everyone to dig deep and give whatever they can. Together we can help stop the spread of Coronavirus and limit the impact on children’s lives. Watch the performance this Thursday 6th August and donate at the link in my bio to support children and families impacted by Coronavirus.

A post shared by RITA ORA (@ritaora) on Aug 4, 2020 at 10:00am PDT

“Është një nder i madh që të performoj nga shtëpia ime për ta mbështetur thirrjen më të madhe të UNICEF-it në histori! Ju lutem dhuroni çfarë të mundeni…”.

“Rreth e rrotull botës, coronavirusi po rrënon gjithçka. Po i mbyll shkolla, po i pengon foshnjat që t’i marrin vaksinat vitale dhe e bën jetën në zonat e katastrofave akoma më të vështirë. Një gjeneratë e tërë e fëmijëve është në rrezik dhe unë ju kërkoj që të jepni çfarë mundeni”, ka shkruar Rita në postimin e saj. /Telegrafi/