NimiTV vazhdon me oferta për klientet e saj në diasporë dhe këtë herë për Black Friday sjellë 30% zbritje dhe qasje ekskluzive në kanalet e Big Brother VIP Kosova.

Abonimi 1 vjeçar nga 119.99€99.99€ + 1 muaj FALAS!

Me këtë ofertë ju keni qasje në kanalet e sportit duke përfshire të gjitha ligat e futbollit dhe 240 kanale shqip.

Oferta fillon nga data 25 nëntor deri më 28 nëntor.

Nxitoni sepse kjo ofertë është e limituar!

Për më shumë informacion, vizito faqen www.nimitv.com

NimiTV

Më afër atdheut!