Për të gjithë bashkatdhetarët 1000+ Kanale televizive ju mundësojnë të jeni më afër atdheut.

Më shumë se 100 kanale Shqip Kombëtare duke përfshirë edhe kanale lokale nga Tirana, Vlora, Shkodra, Fieri, Peja, Prizreni, Mitrovica, Gjilani, Tuzi, Ulqini, Plava, Shkupi, Struga, Dibra, Gostivari etj etj. Më pran jush që të jeni gjithmonë të informuar për vendlindjen dhe rajonin.

Karakteristikë tjetër e NiMiTV është se vetëm tek kjo paketë televizive mund ti gjeni 100 kanale turke, 100 kanale gjermane dhe austriake, 100 kanale nga ballkani si dhe kanale në gjuhën italiane, spanjolle, greke etj.

Pjesë e pandashme e kësaj pakete televizive janë edhe kanalet e sportit dhe kanalet kino me filmat më të rinj dhe jo vetëm.
E veçanta tjetër është se tek NiMiTV mund të keni qasje në filma shqip në çfarëdo kohe. Filmat shqip si Nëntori i Dytë, Udha e Shkronjave, Lepuri me 5 Këmbë etj etj, janë pjesë e listës së filmave të cilët mund ti shikoni kur të doni ju me të afërmit tuaj e ta kujtoni së bashku historinë dhe traditën Shqiptare ndër shekuj.

Gjithashtu përveç filmave më të mirë të të gjitha kohërave, në NiMiTV mund ti gjeni edhe filmat më të ri shqip dhe skeçet humoristike nga humoristët më të mire nga Kosova dhe Shqipëria.

Edhe nëse nuk keni qenë në shtëpi në kohën kur është shfaqur seria juaj më e dashur apo lajmet, filmat apo show i juaj i preferuar, ju mund ti shikoni ato duke e kthyer kohën dhe duke zgjedhur cilin program dëshironi ta shikoni kurdo që ju të gjeni kohë gjatë javës.

Ndërsa për më të vegjlit, filmat vizatimor janë të dubluar në Shqip në kanalet e veçanta vetëm për fëmijët tuaj.

Të gjitha këto risi me kualitet HD, shërbim teknik 24 orë, 365 ditë në vit për vetëm 13.90€ në muaj. Për më shumë vizitoni www.nimitv.com apo kontaktoni në email adresen info@nimitv.com

Austri +43-125-302-2270
Norvegji +47-219-54906
Zvicër +414-457-88899
Gjermani +49-692-573-67158
Angli +02-031-399-024
Suedi +46-853-527-812
Australi +61-261-884-899
Franca +080-090-9587
Finlandë +35-892-317-0541
Luksemburg +35-227-861-384
Belgjik +32-289-37098
Itali +39-068-336-4687
Greqi +30-211-198-3848
Holanda +080-0023-2267

Artikull i sponsorizuar