Me përkrahjen, dashurinë dhe besnikërinë e klientëve të saj, PANDORA po vazhdon të rritet.

Stolitë unike dhe kualitative, pjesë e pothuajse çdo familjeje, tanimë i gjeni edhe në qytetin e Ferizajit, ne pikën më të re PANDORA në Ring Mall.

Na vizitoni nesër në hapjen e pikës më të re dhe përfitoni nga ofertat ekskluzive!

Kjo markë me traditë shumëvjeçare, vazhdon të jetë lider edhe në Kosovë në aspektin e të qenit e veçantë dhe ofrimit të shërbimit të duhur ndaj klientit.

Stolitë Pandora janë ato që ju mundësojnë të reflektoni natyrën tuaj dhe të pasuroni stilin me një dimension të ri, përmes elementeve të frymëzuara nga momentet e veçanta të çdo femre, duke u shndërruar kështu në stolitë më të dashura dhe pëlqyera për to.

Përmes pikës tonë më të re, klientët dhe bashkëpunëtorët kanë një mundësi më tepër për të bërë zgjedhjet dhe blerjet e duhura të stolive PANDORA.

Ju ftojmë të jeni pjesë e hapjes së dyqanit tonë më 07 maj 2021, nga ora 20:00 në Ring Mall- Ferizaj.