Porsche Prishtina, Baki Automobile, AHP dhe REFORMA në bashkëpunim me Raiffeisen Leasing dhe SHELL vijnë me oferta të nxehta për këto ditë vjeshte!

A keni menduar t’ia bëni vetes apo më të dashurve tuaj një super dhuratë, zgjidhja dhe adresa e vetme në Kosovë është tek rrjeti i dillereve te Volkswagen, Skoda, Audi dhe SEAT.

Nëse keni zgjedhur modelin atëherë kërkoni edhe pakon e duhur, ruani xhepin dhe investoni në sigurinë tuaj.

Bëhu pjesë e kësaj oferte, bëhu me veturë të re dhe përfito nga pakot fantastike.

Posa të afroheni, do të keni interes preferencial, 6 vjet financim, mos harroni se regjistrimi dhe TPL sigurimi për vitin e parë do të jenë falas.
Oferta nuk ndalet këtu sepse kasko sigurimi do të jetë me çmim preferencial ndërsa servisimi i parë gjithashtu do të jetë falas.

Mbi te gjitha udhëtimet tuaja do të jenë të siguruara pasi që me këtë ofertë ju përfitoni edhe asistencë rrugore, 24 orë në ditë, 7 ditë në javë.

Në momentin që pranoni veturën atëherë me të ju vjen edhe një kartelë ne vlerë prej 50 EUR për karburante nga kompania e njohur e derivateve “Shell”.

Porsche Prishtina, Baki Automobile, AHP dhe REFORMA ju mirëpresin në autosallonet e tyre dhe ju urojnë një ditë të mbarë.

Për më shumë vizitoni faqen e Facebook të PorscheKosovaBakiAutomobileVWReformaCompany apo Volkswagen Audi Skoda Kosova.

Artikull i Sponsoruar