Në valën e rritjes së çmimeve, pas një krizë tjetër siç ishte pandemia, janë sërish platformat online ato që po dalin në pah si shpëtimtarë të klientëve që bëjnë shoping të shportës familjare në mënyrë të drejtë me fokus kursimin.

Shkurti është muaji i festave të rëndësishme, dhe natyrisht se do të mbushim shportën për harçin e shtëpisë, por këtë mund ta bëni në mënyrë shumë efikase online.

Shën Valentini? Festa e Pavarësisë së Kosovës?

Begmart sjell disa produkte që mund t’i bleni me ZBRITJE gjatë gjithë muajit Shkurt!

Pse duhet të porositni në Begmart?

 – S’keni nevojë të prisni në radhë në market dhe të rrezikoni të infektoheni në kohë pandemie

 – S’keni nevojë të nervozoheni në kolonë, të shpenzoni naftë.

 -S’keni nevojë të jeni fare në shtëpi, porosia ju shkon në shtëpi.

 -Porosia vjen freskët me automjete frigoriferike që e mbajnë produktin në temperaturën optimale

 – Më lirë: transport FALAS në GJITHË KOSOVËN

 – Pagesë e thjeshtë:  me VISA ose Mastercard në uebsajt, me PayPal, Western Union, MoneyGram dhe në vendin e ngjarjes (me POS ose Kesh).

Pse mos t’i befasoni familjarët dhe të riktheni buzëqeshjen në fytyrat e tyre?!

Me Begmart.com – afër shpisë, afër zemrës!