Shpesh harrojmë që edhe ato kanë nevojë për pushim – por As Travel kësaj radhe është përkujdesur për pushimin e më të dashurave tuaja duke sjell ofertën më të mirë për 8 mars.

Lumturia më së lehti arrihet duke investuar në eksperienca, e eksperiencat më magjike mund t’i përjetoni me ofertën e re të As Travel, e cila u dedikohet grave – dhe jo vetëm.

Duke filluar me një çmim prej 455 eurove për person, në ofertë përfshihen biletat vajtje-ardhje, akomodimi për 4 net (+ mëngjesi), asistenca në Dubai nga stafi i As Travel, Dubai City Tour dhe transferi privat aeroport-hotel-aeroport.

Megjithatë, kësaj radhe As Travel ka menduar për të gjitha në mënyrë që udhëtimi të jetë sa më magjik duke siguruar edhe vizitë FALAS në Miracle Garden.

Çfarë është Miracle Garden?

Parku që do ta vizitojnë gratë me ofertën e As Travel, Miracle Garden është një park i luleve tejet i bukur në Dubai dhe shumë i njohur.

Miracle Garden shtrihet në një hapësirë prej 72,000 metrave katrorë, duke u bërë kopshti më i madh i luleve natyrale në botë dhe duke përmbajtur mbi 50 milionë lule dhe mbi 250 milionë bimë.

Mos të harrojmë se pamja e këtij parku është piktoreske dhe ofron eksperiencë të paharrueshme.

Për të rezervuar tani apo për t’i parë të gjitha ofertat, kontaktoni As Travel në:

Facebook: As Travel Club

Instagram: As Travel Club

Nr. Tel: +383 38 245 888⁣, +383 45 245 888⁣, +383 49 245 888⁣