Në Spitalin e Përgjithshëm të Pejës aktualisht janë duke u trajtuar 93 pacientë me COVID-19, ku tetë prej tyre janë në gjendje të rëndë.

Përmes një statusi në rrjetin social thuhet se në Spitalin e  Pejës 63 pacientë me COVID-19 janë në oksigjeno terapi, dy të tjerë janë në CPAP dhe katër pacientë janë shëruar gjatë 24 orëve të fundit.

“93 pacientë me COVID-19 janë të shtrirë aktualisht në Spitalin e Përgjithshëm në Pejë, 63 pacientë me COVID-19 janë në Oksigjenoterapi, dy pacientë me COVID-19 janë në CPAP, tetë pacientë me COVID-19 janë në gjendje më të rëndë, katër pacientë me COVID-19 janë shëruar gjatë 24 orëve të fundit”, thuhet në njoftim. /Telegrafi/