Në Spitalin e Pejës aktualisht po trajtohen 59 pacientë me COVID-19. Prej tyre, 39 janë në oksigjeno-terapi, ndërsa 17 pacientë janë në gjendje më të rëndë.

Nga personeli i Spitalit, 5 mjek, 17 infermierë dhe 3 punëtor nga personeli jo mjekësorë janë të infektuar me COVID-19, ndërkaq 7 pacientë janë shëruar gjatë 24 orëve të fundit.

Gjatë 24 orëve të fundit në Spitalin e Përgjithshëm në Pejë, 194 pacientë kanë marrë trajtim emergjent shëndetësorë.

Nga këta 19 pacientë janë shtrirë për trajtim të mëtutjeshëm.

2 lindje kanë qenë gjatë 24 orëve të fundit në Spitalin e Përgjithshëm në Pejë, të dyja normale dhe kanë lindur 2 vajza.

176 pacientë kanë kryer analiza, që në total kanë bërë 2,001 analiza, ndërsa është kryer 1 operacion.

Në Kabinetin e Radiologjisë për 24 orë janë kryer 132 shërbime Radiologjike dhe prej tyre 84 Ekzaminime të Rëntgenit, 33 EHO dhe 15 CT. /Telegrafi/