Spitali i Përgjithshëm Gjakovë në raportin 24 orësh, ka njoftuar se 55 pacientë të hospitalizuar janë trajtuar për COVID, ku prej tyre 36 pacientë janë të konfirmuar COVID-19 pozitiv dhe 7 pacientë janë konfirmuar negativ.

Sipas raportit, 8 pritet të testohen, 4 pacientë presin rezultatet.

“32 pacientë janë me oksigjenoterapi, 3 pacientë janë në CPAP mask. Me COVID-19 pozitiv aktiv janë 5 mjekë, 14 infermier dhe 3 stafe mbështesë”, thuhet në raport. /Telegrafi/