Me urdhër të gjykatësit të procedurës paraprake nga Gjykata Themelore në Manastir, sot policia nga njësia për tregti të paligjshme me lëndë narkotike dhe armë nga Departamenti për krim të organizuar në kuadër të SPB Manastir, ka kryer kontroll në shtëpinë e D.G. (34), për shkak të dyshimit se ka kryer vepër penale “përpunim të paligjshëm, mbajtje dhe tregti me armë dhe material shpërthyese”.

Siç njoftojnë nga MPB, gjatë kontrollit në shtëpinë e personit është një karabinë gjuetie, tre pushkë gjahu, një pistoletë, një pushkë ajrore, pesëdhjetë e pesë plumba kalibri 9 mm për një armë, 72 pjesë municioni, një plumbi i kalibrit 7. 65mm për një armë dhe një objekt cilindrik me armë zjarri.

Për ngjarjen është njoftuar edhe prokurori publik./Telegrafi/