Bazuar në njoftimin e Institutit Kombëtar të Shëndetësisë Publike të Kosovës, lidhur me rastet e reja me COVID-19, sot në Komunën e Podujevës janë 20 raste pozitive.

Rastet sipas lokaliteteve:

Podujevë 7, Bellopojë 1, Bradash 1, Dobërdol 1, Gërdoc 1, Llapashticë e Epërme 1, Llapashticë e Poshtme 1, Llugë 1, Lupç i Epërm 1, Lupç i Poshtëm 1, Revuç 1, Sekiraçë 1, Shakovicë 1, Katunishtë 1.

Aktualisht në Komunën e Podujevës janë̈ 183 raste aktive dhe 205 të shëruar. /Telegrafi/