0Shares

Ceremonia e këtij viti e ndarjes së çmimeve Oscar do të jetë e veçantë, pasi akademia amerikane e filmit ka vendosur që të nderojë seritë e filmave James Bond me rastin e 50 vjetorit të fillimit të tyre.

Ceremonia e këtij viti njëkohësisht pritet të shënojë me një nderim të veçantë 50 vite të ekzistimit të filmave me personazh kryesor James Bond dhe kjo pritet të reflektohet edhe te filmi i fundit “Skyfall”, që pritet të ketë më shumë gjasa për të fituar ndonjë çmim.

“Filmat James Bond janë bërë filmat serik që kanë zgjatur më shumë në histori dhe janë të adhuruar në gjithë botën sikur fenomen i vërtetë”, kanë theksuar producentët Craig Zadan dhe Neil Meron.

Të Ngjajshme
Shfaq Komentet (0)