0Shares

Kryetari i Lidhjes Demokratike të Kosovës, Isa Mustafa, ka përsëritur pozicionin e partisë që drejton, se të gjitha marrëveshjet eventuale me Serbinë, përfshirë edhe zgjidhjen për veriun, duhet të jenë në harmoni me Kushtetutën, integritetin dhe rregullimin kushtetues të Kosovës.

“Unë, dhe as LDK-ja, nuk shohim asnjë arsye që një pjesë e vendit të merr një status të veçantë, ngase do të ishte shumë vështirë, që shteti të funksionoj në atë formë”, ka thënë Mustafa.

Ai ka shtuar se akoma nuk ka informata se çfarë çështje të hapura kanë mbet në Bruksel, për të cilat do të zhvillohen bisedimet, mirëpo sipas tij kjo parti do të dalë me qëndrime lidhur me ecuritë varësisht se çfarë në Bruksel është biseduar. /Telegrafi/

Të Ngjajshme
Shfaq Komentet (0)