Sony ka lansuar para pak kohësh konzolën më të re të video lojërave, versionin SONY Playstation 5, i cili ka një çmim tejet të shtrenjtë në momentin që po e lexoni këtë artikull.

Veç pak… jo edhe bash shtrenjtë. Duke blerë një pako katërshe të lojës shpërblyese #FitoMeJogobella për vetëm 1.5 €, ju do të kualifikoheni për mbi 50 shpërblime të ndryshme të lojës shpërblyese #FitoMeJogobella siç janë:

  • 3 ditë në Stamboll,

  • Sony PlayStation 5,

  • Samsung A03,

  • Tablet Alcatel, Kufje Sony, Xiaomi Mi Band 6 e shumë shpërblime të tjera.

Si mund të fitoni një nga 50 shpërblimet?

  1. Me blerjen e pakos katërshe “FITO ME JOGOBELLA” në një nga rrjetet e marketeve – ju kualifikoheni për lojën shpërblyese.

  2. Në pjesën e prapme të pakos katërshe “FITO ME JOGOBELLA” gjendet hapësira për t’u gërvishur, ku do të zbuloni kodin tuaj të cilin duhet ta ruani.

  3. Duke skanuar QR Code apo duke klikuar në fitomejogobella.com – ju duhet të plotësoni me saktësi të dhënat tuaja, duke vendosur po ashtu edhe kodin.

  4. Pasi të klikoni butonin “DËRGO” ju do të informoheni nëse jeni fitues i ndonjë prej 50 shpërblimeve.

Çka po pret? Shko në marketin më të afërt, shijoje Jogobellan dhe fito një nga 50 shpërblimet – sepse me Jogobella je gjithmonë fitimtar.